I det idylliske Gudhjem ligger BECH Chokolade midt på byens torv med dejlig udsigt over havnen. Det hele begyndte med at vi skulle lave Den Bornholmske Honningkage og den skulle selvfølgelig overtrækkes med det bedste og lækreste chokolade og det blev så starten på BECH Chokolade Gudhjem.

Flødeboller

Vores flødeboller er inspireret af den ægte klassiske flødebolle med ærlige ingredienser og et kunstnerisk udtryk. Vi laver gerne forskellige størrelser og blander smage og farver. Vi laver også spændende flødeboller som afspejler de arrangementer som sker i løbet af sæsonen. 

Bunden på flødebollen er en fin let nøddebund som vi selvfølgelig selv bager. Chokoladeovertrækket er dejlig smagsfuldt og du vil elske den, men ikke i en bid.

Chokoladebar

Vores chokoladebar finde i mange forskellige smage og de er pyntet med lige dele opfindsomhed, fantasi og kærlighed. Vi har prøvet at skabe noget lækkert og sjovt.

Chokolader

Alle chokolade stykker er 100% håndlavet og af højeste kvalitet. Mange af dem er yderligere håndmalet for at give dem et forfinet udtryk, så der ligger et meget nænsomt og fint arbejde bag hvert enkelt stykke chokolade. Vores styrke er at vi ikke skal masseproducere og vi kun skal tænke på kvalitet, smag og udseende.