Hej! Jeg hedder Andrea og jeg er den stolte ejer af hænderne som producerer chokoladen for BECH Chokolade. I chokolade finder jeg en oprigtig og formålsgivende mulighed for at udtrykke min kreativitet og passion for alle søde sager som fortjener at blive indtage i livet. Jeg fik min uddannelse i Canada hos en master Chocolatie som delte ud af hans færdigheder og passion hvilket har givet mig mulighed for at tage ud på mit eget chokolade eventyr. Her håber jeg at være med til at give en enestående og fantastisk oplevelse hvor jeg kan udvikle nye og spændende smags kombinationer tilsammen med en legende og fantasiful præsentation.

Flødeboller

Vores flødeboller er inspireret af den ægte klassiske flødebolle med ærlige ingredienser og et kunstnerisk udtryk. Vi laver gerne forskellige størrelser og blander smage og farver. Vi laver også spændende flødeboller som afspejler de arrangementer som sker i løbet af sæsonen. 

Bunden på flødebollen er en fin let nøddebund som vi selvfølgelig selv bager. Chokoladeovertrækket er dejlig smagsfuldt og du vil elske den, men ikke i en bid.

Chokoladebar

Vores chokoladebar finde i mange forskellige smage og de er pyntet med lige dele opfindsomhed, fantasi og kærlighed. Vi har prøvet at skabe noget lækkert og sjovt.

Chokolader

Alle chokolade stykker er 100% håndlavet og af højeste kvalitet. Mange af dem er yderligere håndmalet for at give dem et forfinet udtryk, så der ligger et meget nænsomt og fint arbejde bag hvert enkelt stykke chokolade. Vores styrke er at vi ikke skal masseproducere og vi kun skal tænke på kvalitet, smag og udseende.